martes, 16 de febrero de 2010

UNA DE CAL I UNA DE ARENA


Després de la bona cursa de la setmana pasada al Morell a on vaig acavar dels 25 primers, en unes sensacions bastant bones. Esta setmana teniem doble cita, dissabte a la prestigiosa i xallenge de la canonja, i diumenge la social de tortosa.
La primera etapa de la canonja, va ser tot un exit amb mes de 130 corredors a la linia de sortida, i en bastants corredors amateurs de calitat contrastada ( havien 2 campionos del mon).Com sempre a la Canonja es surt a mil per hora i els primers 15 km es dificil que baixem de 47km/h. Sobre el km 20 es fa l'escapada del dia i a partir d'alli es tranquilitzar la cosa tot i tenir l'escapada per baix del minut.Les sensacions van ser bonissimes tota la carrera, hasta el punt que a 3 km de meta, va atacar Arnau Mendez i no vaig dubtar en sortir a per ell, i jugarmeu tot a una carta, als pocs metres sens van unir 2 corredors mes i la falta de forces per part meua( com roden esta gent en vent de cara!!!!!!) i la falta d'entesa per part d'ells, el pilot ens va atrapar i a l'esprint vaig entrar el 47, en lo mateix temps que el primer master 30.
El diumenge vam anar a Tortosa a on fotia un fred que pelava , totalment al contrari que el dia abans, les cames i el cap no funcionaven i vaig optar per abandonar a les primeres rampes de la pujada a prat de compte.
Este fi de setmana a donar-ho tot a la canonja, mes concretament al coll de la Batalla on es trencara la carrera en mil troços.