martes, 13 de octubre de 2009

SEGUIXO ENTRENANT.....QUE QUEDE CLAR!!!!!

Esta setmana, ha sigut una mica fluixota en " lassunto " d'entrenos. La veritat es que vaig començar be, i lo dilluns i dimarts tal com estava previst vaig anar al gimnas hi ha la piscina. Lo dimecres una mica cansat de dormir poc, vaig acavar fent 45 min de rodillo en molta agilitat, i una bona migdiada.
Lo problema va vindre a partir del dijous, que per unes coses o altres no vaig fer res , al igual quel divendres i dissabte ( aixo si me vaig fotre un bon esmorzar als Muntells ).
Lo diumenge i dilluns , vaig fer 60 km en carretera en lo gran Joan Andreu de freginals.
La veritat es que vam xalar bastant, ya que los dos dies vam fer mitja de 28 km/hr, i no vam parar de parlar i de intentar arreglar una mica lo mon...... ah tambe vam despotricar d'este i de l'altre.( mes d'este d'aki, que de l'altre).
Avui a les 7 del mati( per no trobar-me en Pino) ai nat al gimnas hi ha la piscina.
Dema si no passar res, despues d'un munt de dies sense vore la meua roda preferida. Tornare a sortir un ratet a migdia en lo mister particular que tinc. ciau!!!!!!!!!!!!!

10 comentarios:

  1. a vore aixo xuta o no xuta?

    ResponderEliminar
  2. Globero del Sud....
    i del NORD !!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Este cap de setmana no has entrenat?
    Volem dades.
    Km recorreguts?
    Ritme Cardiac
    Watios etc,etc,etc,
    Currateo una miqueta.

    ** Es comenta que lo disapte per la carretera del Mas ,vas fer una actuació esplendida.(pero para actuació la de Pino lo diumenge.)

    ResponderEliminar
  4. a vore, lo tema de l'equip, lo porta lo meu representant!!!!!
    me consta que tinc una oferta important del EQUIPO A.
    Del tema dels watios ni idea, l'unic que puc dir es que de cara la Senia, algun mument sentia pesinogues a les cames.( o sigue ke de conductivitat ne tinc).
    pd: De pino , no opino, que despues quedo com un ambustero!!!!!

    ResponderEliminar
  5. ec se pot saber perque no se pot escriure res a lo de la cronica de la sortida del dissabte? es que tinc unes cosetes pa ficar

    ResponderEliminar
  6. al menos lo de amare es mes xulo!i pa escriure no tens que apretar tantes tecles, desde luego me penso que tot ho fas igual.

    ResponderEliminar