sábado, 21 de noviembre de 2009

SORTIDA EN GRUPETA PEL BAIX MAESTRAT


Avui hem sortit una bona grupeta de 9 corredors d'Amposta, per anar a fer una volteta pel baix maestrat. La questió es que hem anat, per la nacional fins Vinaròs, a on una vegada allí, los companys Cugat i LLeti s'han quedat per tal de visualitzar el circuit de cx de la cursa de demà.
La resta hem anat fins a la població de Calig, a on hem començat a pujar el coll de Cervera del maestre, a on com sempre s'ha fet una mica de bandera verda fins a dalt on ens em reagrupat tots. Despres dels petits comentaris sobre la pujada hem continuat fins al cruse de Sant mateu a on em girat direccio la Jana, fins a Traiguera , població on em fet una coca coleta.
Després ja de cara Amposta , tot era "aigua aball" i la velocitat s'ha incrementat considerablement, fins al punt de sentir-se alguna que altra critica al cul de la grupeta.
Al final han sortit 3' 30 min , 106 km a 30'5 km/h.La veritat és que mos ho hem passat bastant bé, i la setmana que ve intentarem tornar a coincidir tots i tornar a fer grupeta. Demà tocarà descans i anar a animar als companys a Vinaròs.